Stijlinspiratie: flaphoeden

Modetrends door admin modeblog


Een item dat we bij veel modebloggers en streetstylefoto’s zien is de flaphoed. Kijk hier mee naar wat inspiratie voor hoe je een flaphoed kunt combineren.

Flaphoeden zijn een stijlvolle toevoeging aan een vrouwelijke outfit en kunnen zowel bij zomerse outfits als in de winter worden gedragen. Kortom het is de hoogste tijd dat je een flaphoed aan je garderobe toevoegt!

Een zwarte flaphoed is heel makkelijk te combineren. Rachel-Marie draagt die van haar met een zwarte trui met witte stippen, een perzikroze petticoat en zwarte enkellaarsjes met blokhak. Mira combineert haar zwarte flaphoed met een zwart corset met daaroverheen een blazer met gouden print en een short met een panty en hoge hakken. Frida draagt de donkere flaphoed met een lichte outfit, een witte blouse en een beige broek en met hoge zwarte enkellaarsjes met blokhak.

Flaphoeden zijn er natuurlijk ook in andere kleuren, zoals de grijze hoed van Liz waarbij ze een pasteloranje jurkje en grijze hoge sokken met zwarte hakken aanheeft. Zaira heeft een donkergroene hoed, die ze combineert met een blazer in dezelfde kleur, een groen rokje, een wit shirt en bruine accessoires. Er zijn ook flaphoeden met print. Thilda draagt die van haar met een zwart korset, een wit broderie rokje en zwarte sandalen met hak.

Foto’s via Jaglever, Kanal5, Fyndigt, Cocomodestyle en Popcultureafternoon