Stijlinspiratie: Luipaardprint

Modetrends door admin modeblog


Onder de dierenprints is de luipaardprint ongetwijfeld één van de populairste modeprints. Daarom heb ik wat stijlinspiratie met deze print voor je op een rijtje gezet.

De luipaardprint is geweldig om te combineren met zwart of nude tinten, maar de echte durfals dragen het met felle kleuren. Vind je een kledingstuk met luipaardprint te heftig, dan kun je altijd nog kiezen voor een accessoire met de print, zoals een tas of een riem.

Nicole heeft een blazer met luipaardprint en heeft daarbij een wit t-shirt, een oranje broek en zwarte pumps aan. Ze draagt er ook een felblauwe tas bij. Chiara draagt een wijd uitstaand rokje met luipaardprint met een zwart shirtje, jasje, tas en pumps. Lydia heeft gekozen voor een short met luipaardprint, die ze combineert met een kanten top, een zwarte clutch, een zwarte panty en zwarte pumps.

Chiara heeft ook een zwarte oversized clutch met luipaardprint op de flap, die ze met een zwarte outfit draagt. Carolina gebruikt haar sjaal met luipaardprint als cape bij haar zwarte outfit met hoedje. Angela heeft een subtiele dunne riem met luipaardprint gecombineerd met een witte blouse en een feloranje broek.

Foto’s via The Blonde Salad, Next-Trend, Gary Pepper Vintage, Fashionsquad en Madame De Rosa