Start New York Fashion Week 2010

Modenieuws door mode modeblog


De vier grote fashion weken gaan weer van start. En zoals gebruikelijk mag de New York Fashion Week de spits afbijten.

De New York Fashion Week wordt ditmaal niet gehouden bij Bryant Park, maar bij Lincoln Center. Op deze nieuwe locatie zullen vanaf 9 tot en met 16 september verschillende designers, zoals Diane von Furstenberg, Donna Karen, Michael Kors en Ralph Lauren, hun nieuwe collectie voor zomer 2011 presenteren.

Maar naast de catwalkshows van bekende designers is er tijdens de New York Fashion Week nog veel meer te beleven. Zo organiseert Vogue op 10 september de Fashion’s Night Out, een groot shopping event. Ook vindt er op 15 september een speciale plus-size modeshow plaats en is er een Accessories Bazaar in de Avery Fisher Hall, zodat bezoekers de accessoires die tijdens de verschillende shows gepresenteerd worden beter kunnen bekijken. Daarnaast gaat ook het gerucht dat Tom Ford op 12 september een cocktailparty houdt en dan een kleine preview van zijn langverwachte damescollectie laat zien.

Zoals je kunt lezen is er genoeg te doen tijdens de New York Fashion Week, houd daarom Modeblog de komende tijd goed in de gaten.