Yves Saint Laurent make-up kerst 2009

Beauty door mode modeblog


Yves Saint Laurent komt voor kerst 2009 met een elegante en geraffineerde make-up collectie, waarin de verfijning van de vrouw centraal staat.

Dit jaar geen glitter voor Yves Saint Laurent, maar een chique klassieke make-up collectie met fonkelende kleuren. Het kleurenpalet varieert van diepe paarstinten tot subliem rood. De nuances kun je perfect alleen dragen, maar voor een krachtigere look kun je de tinten ook combineren.

Het must have limited edition product uit de Yves Saint Laurent kerst make-up collectie heet Your lovely palette. Het doosje is ontworpen aan de hand van de bagagelabels die hangen aan de Yves Saint Laurent handtassen. Het Your lovely palette is verkrijgbaar in 2 varianten. In het gouden doosje, dat bedoeld is voor de lippen, vind je een glanzende rooskleurige beige lipstick en een parelachtige lipgloss. In het zilveren doosje zitten de oogschaduwtinten diep paars en zilverkleurig lavendel verpakt.

Daarnaast lanceert het merk voor het gezicht ook nog een nieuwe versie van de Mini touch blush. De nieuwe tint N°11 is een sprankelende beige kleur, die je gezicht voorziet van een subtiele ivoorkleurige aura. Deze bluch staat heel mooi in combinatie met de Ombres duolumières N°1 oogschaduw en de Dramatic styling mascara N°1.

De lippen zijn dit jaar het centrale punt van de Yves Saint Laurent kerst look. Ook hier variëren de kleuren van verleidelijk rood tot intens paars. De make-up collectie bevat 4 nieuwe tinten Fard à lèvres rouge lipstick in de kleuren black tulip, sublime red, sweet dark purple en pink grenadine. Ook zijn er 2 nieuwe varianten van de Golden Gloss in de tinten Golden Cherry en Golden Lavender.