Win kaarten voor The Fashion Lisst

Lifestyle door admin modeblog


De zon laat zich steeds vaker zien en dat is een goede reden om vast aan een nieuwe zomergarderobe te beginnen. Tijdens The Fastion Lisst kun je je hart ophalen, want in de Rai in Amsterdam kun je grote merken als Christian Louboutin, Valentino en Balenciaga tegen hoge kortingen op de kop tikken.

Op zaterdag 2 en zondag 3 april kun je in de Rai in Amsterdam naar hartenlust shoppen tijdens Europa’s grootste Sample & Stock sale van The Fashion Lisst. Je hoeft geen maanden meer te sparen om items van  grote modehuizen als Yves Saint Laurent, Gucci en Tod’s aan te kunnen schaffen, want in het eerste weekend van april kun je ze voor 50 tot 90 procent korting kopen. Naast kleding kun je ook een kijkje nemen bij verschillende sieraden-, lifestyle- en beautymerken.

Als je uitgewinkeld bent kun je nog meer inspiratie op doen tijdens de modeshows van jonge talentvolle Nederlandse ontwerpers. Zo laten Michael Barnaart van Bergen en Marloes Blaas hun nieuwe collecties zien. Daarnaast showen ook de grote merken hun creaties op de catwalk.

Kaarten kopen met 25% korting
The Fashion Lisst vindt plaats op zaterdag 2 april van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 3 april van 10.00 tot 17.00 uur in de Rai in Amsterdam. Kaarten zijn voor €10 te koop en als je ze van te voren hier besteld, krijg je 25% korting met de actiecode TOPMERKEN.

Win kaarten voor The Fashion Lisst

Wil je kans maken op vrijkaarten voor The Fasion Lisst? Stuur dan een e-mail met je volledige naam, adres  en de dag waarop je de The Fashion Lisst wil bezoeken (2 of 3 april) naar win@femmedia.nl. In totaal geven we 5x2 kaarten weg. De actie loopt tot en met donderdag 31 maart. De winnaars komen op de gastenlijst te staan.