Sneeuwwitje en de zeven designers

Designers door mode modeblog


Sneeuwwitje en de zeven dwergen wordt in een nieuw jasje gestoken, in een designerjasje wel te verstaan. Het resultaat is Sneeuwwitje en de zeven designers.

Hoewel de titel Sneeuwwitje en de zeven designers je op dit moment misschien vreemd in de oren klinkt, zit het er volgens Vogue toch echt aan te komen en werken designers als Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier, en Vivienne Westwood mee aan de kostuums. Helaas hoeven we niet te rekenen op een nieuwe kaskraker, want het gaat niet om een film maar om een pantomime.

Het verhaal van de pantomime Sneeuwwitje en de zeven designers zal vergelijkbaar zijn met het verhaal van het originele sprookje. Alleen zullen de 7 dwergen vervagen worden door de 7 designers; Dapper, Snappy, Snazzy, Natty, Classy, Dizzy en Taupey.

Hoewel ik helemaal niets met pantomime heb, moet ik toch wel toegeven dat ik zeer benieuwd ben naar de designer pantomime versie van het liedje Hé ho! Maar helaas wordt Sneeuwwitje en de zeven designers alleen in Londen, van 12 tot 16 oktober, vertoond. De opbrengst van de show wordt geschonken aan een goed doel.