Ontwerpt Alexander Wang voor Nike?

Designers door mode modeblog


Na Stella McCartney en Adidas en Hussein Chalayan en Puma zou nu ook Nike zijn oog hebben laten vallen op een ontwerper. Want als we de geruchten mogen geloven gaat Alexander Wang een collectie voor Nike ontwerpen.

De geruchten stroom over een mogelijke samenwerking tussen Alexander Wang en Nike kwamen afgelopen maandag op gang. Mediabistro's UnBeige twitterde die dag: “Een betrouwbare bron heeft ons laten weten dat Nike en modeontwerper Alexander Wang een grote samenwerking aan het bekokstoven zijn. Ondanks dat we de PR mensen van Wang niet konden bereiken, is een mogelijke samenwerking niet onwaarschijnlijk.”

En als je het mij vraagt zou een samenwerking tussen Alexander Wang en Nike inderdaad niet zo vreemd zijn. Wang gebruikt graag sportieve elementen in zijn collectie en Nike zou met deze samenwerking eindelijk in de voetsporen van zijn concurrenten Adidas en Puma treden.

Helaas maakte WWD vandaag een einde aan de Alexander Wang Nike droom. Zij lieten weten dat er eerst inderdaad sprake was van een samenwerking tussen de 2, maar dat deze nu van tafel is. Toch heb ikzelf nog mijn twijfels en het zou mij niets verwonderen als er als nog een Alexander Wang voor Nike collectie aankomt.