Modefabriek Amsterdam 2011

Lifestyle door mode modeblog


Op 23 en 24 januari wordt de modefabriek 2011 in Amsterdam georganiseerd. Tijdens deze 2 dagen staat de Amsterdamse RAI geheel in het teken van mode.

Tijdens de modefabriek 2011 presenteren honderden nationale en internationale merken hun nieuwste collectie. Het thema van de dertigste editie van deze beurs heeft als thema high-end mode. Hierdoor is het Refined onderdeel van de modefabriek uitgebreid. Hier vind je een mix van bekende designers en high-end merken en kun je je laten inspireren door de nieuwste modetrends.

Een geheel nieuw onderdeel van de modefabriek is het Refined+ gedeelte, waar luxe labels zich presenteren in salonstijl. Verder kun je hier ook terecht voor de verkoop van niet of nauwelijks gedragen items van merken als Stella McCartney, Chanel en Balenciaga. Naast de Refined onderdelen bestaat de modefabriek 2011 nog uit een aantal andere segmenten, waar onder Authentic, Limited en Industry.

De modefabriek 2011 vindt van 23 tot en met 24 januari plaats in de Amsterdamse RAI. De beurs is van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Entreekaarten aan de deur kosten €17,50 en in de voorverkoop €14,50.