Michael Kors Estée Lauder make-up

Beauty door mode modeblog


Modeontwerper Michael Kors en Estée Lauder brengen samen een make-up collectie op de markt. De collectie is gebaseerd op de beautylook die Kors gebruikt voor zijn catwalkshows.

Voor de catwalkshow zomer 2010 koos Michael Kors voor een gezonde, draagbare en sportieve beautylook. De make-up bestond uit sterke maar niet te heftige ogen, een bronzen huid en roze wangen. Deze frisse make-up viel zo goed in de smaak dat de Kors en Estée Lauder besloten om de make-up samen uit te brengen.

De Michael Kors Estée Lauder collectie genaamd Very Hollywood bestaat uit 19 verschillende producten. De collectie zal bestaan uit 2 looks die zijn gebaseerd op de make-up die Kors gebruikte op de catwalk.

De eerste look Bel Air Beige is warm. De make-up bestaat uit een glimmend perzikkleur voor op de wangen en lippen, beige en chocoladekleuren voor op de ogen en een doorzichtige beige nagellak. De andere look Rodeo Pink focust meer op kleur. De lippen, wangen en nagels worden aangezet met roze terwijl de ogen worden opgemaakt met zwart-wit voor een smokey eyes effect. Om de look af te maken is er een glimpoeder voor een kenmerkende Michael Kors glans.

De Michael Kors Estée Lauder make-up collectie zal vanaf januari verkrijgbaar zijn.