Marc Jacobs Splash

Beauty door mode modeblog


Dit voorjaar breidt Marc Jacobs zijn populaire Splash collectie uit met 3 geuren. Het luchtige trio: de zonovergoten Lemon, de uitnodigend koele Cucumber en de terugkeer van de succesvolle Rain, staat garant voor een goed ruikende zomer.

Lemon is een stralende zonovergoten en lichte geur, waarin een partje zomer is verstopt. De heldere, goudkleurige tint van geur staat voor het verfrissende genot van een sappige, in de zon gerijpte citroen. De melange van bucchu-blad, geperste mintblaadjes, gecombineerd met iced italian lemon orpur, de puurste vorm van Italiaanse citroenolie, vermengt met mandarijn, kamperfoelie, katoen en muskus geven de geur een zachte sensualiteit.

Cucumber, zoals de naam al doet vermoeden, is een zomerse traktatie met de knisperend koele geur van komkommer. Het parfum is zuiver en verfrissend en heeft een heerlijke luchtigheid die kalmerend en opgewekt is. De geur opent met de noten van waterig komkommer, geurig lotus- en cactusblad, die benadrukt worden door een bloemig hart van lindebloesem, blauwe tijgerlelies en fresia’s.

Rain staat voor een zomerse verfrissende regenbui. Aardse houtachtige noten, zoals beuken en teakhout, gecombineerd met sprankelende ingrediënten, als wilde aardbeien, maderijnen en bedauwde cipres, samen met passiebloem en witte orchidee maken van Rain een verkoelende tropische melange.

De Marc Jacobs Splash geuren zijn gehuld in een moderne, luxueuze 300 ml flacon.