Kerstdecoratie 2011

Lifestyle door admin modeblog


In december kun je je huis extra gezellig maken voor de feestdagen. Lichtjes, kaarsen en natuurlijk een kerstboom. Hier vind je vast wat inspiratie voor de kerstdecoratie van 2011.

Met de kerstdecoratie van 2011 kun je veel kanten op. Van heel eenvoudig en minimalistisch tot een volle, luxe kerstboom. Op Vrouwblog vind je 5 verschillende kersttrends voor dit jaar. We zien daarin een traditionele boom met baboesjka’s, luxe bomen met goud en veren en een opvallende witte boom met harten. De kleuren voor deze kerst zijn dan ook goud, zilver, roze, paars en rood. Warme kleuren, die voor veel gezelligheid in huis zorgen.

Het thema van je kerstboom kun je door laten lopen in de rest van je woonkamer. Leg dezelfde kerstballen als in de boom eens op een schaaltje, of zet een groter figuur van het thema op een tafel. Een snoer lampjes in een vaas maakt je huis ook meteen heel feestelijk. Houd je helemaal niet van al die glitter en glamour? Ga dan mee met de minimalistische trend en houd je kerst artistiek eenvoudig.

Heb je na dit artikel nog niet genoeg inspiratie? Op Vrouwblog vind je 5 kersttrends van 2011 voor decoratie in je huis en je kerstboom.