Kaarten voor de New York Fashion Week

Modenieuws door mode modeblog


Regelmatig krijg ik emails binnen met de vraag of er kaarten te koop zijn voor de New York Fashion Week. Helaas werden er tot nu toe geen kaarten verkocht voor deze fashion week, maar daar komt nu verandering in.

Op 7 september, net voor de opening van de New York Fashion Week, organiseert Vogue een modeshow die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens deze show, waarvan door Vogue gezegd wordt dat het de grootste modeshow ooit is, zullen zo'n 200 modellen de wintercollectie van 2010 showen. De show wordt georganiseerd in het Lincoln Center en is bedoeld als voorproefje van de Fashion's Night Out, een shopping event dat plaats vindt op 10 september.

Oké, het gaat hier dan misschien inderdaad niet om één van de echte show van de New York Fashion Week, maar een Vogue modeshow is nog altijd beter dan helemaal geen catwalkshow. Want de shows van de New York Fashion Week, die plaats vindt van 9 tot en met 16 september en waarbij de zomer 2011 collecties gepresenteerd worden, zijn nog altijd alleen te bezoeken als je in het bezit bent van een uitnodiging.

Kaarten voor de Vogue modeshow zijn vanaf 19 augustus verkrijgbaar via de website van Lincoln Center. In totaal zijn er 1.500 kaarten beschikbaar, waarvan de prijzen tussen de $25 en $400 variëren.