Hot of Not gehaakte Véronique Leroy top

Lifestyle door admin modeblog


Op de catwalk van Véronique Leroy voor zomer 2012 was een gehaakte top gezien. Wat vind jij van dit kledingstuk, is het mooi of totaal niet jouw smaak?

Een grijze gehaakte top waar op de linkerzijde een zakje is bevestigd waar niets onder gedragen werd kwam voorbij bij Veronique Leroy. Het kledingstuk is gecombineerd met een hoge lila rok. Als accessoires zijn gekozen voor licht gekleurde schoenen met plateauzolen. Door het haar van het model is een soort halve bloemetjeskrans verwerkt en verder zijn er geen accessoires te ontdekken.

Ik heb een beetje gemengde gevoelens over deze top van Véronique Leroy. Hij heeft wel iets, maar het is helemaal verkeerd gestijld. Als ik het zou dragen zou ik er een neonkleurig strak hemdje onder doen in roze of geel, een stoer hoog spijkershortje en een zwarte panty, het liefst met wat ladders erin. En weg is de brave grijze muis look. Wat is jouw mening over dit zomerse gehaakte item, is het Hot of Not?

Hot or Not?

fout in article/vote: SQLSTATE[42P01]: Undefined table: 7 ERROR: relation "vote" does not exist LINE 1: SELECT answer, count(*) FROM "vote" WHERE post_id = $1 GROUP... ^

Foto via Style