Hermès tassen zomer 2011

Tassen door mode modeblog


De Hermès tassen voor zomer 2011 staan symbool voor een afsluiting van een tijdperk. Het zijn namelijk de laatste tassen van het Franse merk die ontworpen zijn onder leiding van Jean Paul Gaultier.

Voor de Hermès tassen van zomer 2011 liet Jean Paul Gaultier zich inspireerden door de rijke ruitersport geschiedenis van het merk. Als uitgangspunt gebruikte de ontwerper de klassieke Birkin en Kelly tas in de kleuren rood, groen en bruin.

Naast de iconische Kelly en Birkin handtassen bevat de zomercollectie ook een aantal nieuwe varianten van deze Hermès tassen. Zo koos Gaultier voor een Kelly uitgevoerd in wit doorzichtig krokodillenleer en voor een Kelly tas gemaakt van leer en vlechtwerk. Verder creëerde de ontwerper een miniversie van de Birkin, die hij bevestigde aan een armband.

Tot slot bestaat de collectie nog uit een aantal roze, groene, blauwe en gele Hermès tassen. Hoewel Hermès meestal kiest voor rustige kleuren vind de vrolijk gekleurde Birkin en Kelly tassen juist geweldig. De klassiek vormen en de sprekende kleuren maken deze Hermès tassen echt onweerstaanbaar!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.