Dolce & Gabbana kleden Britney Spears

Designers door mode modeblog


Dolce & Gabbana kleden Britney Spears voor haar nieuwe album Femme fatale. Het duo hulde Britney in een in een paar kittige Dolce & Gabbana creaties voor de promotiefoto’s van het album.

Britney Spears lanceerde onlangs haar nieuwst album genaamd Femme fatale. Voor de promotie van het album liet de zangeres zich kleden door Dolce & Gabbana. De Italiaanse ontwerpers kozen voor een crèmekleurige avondjurk, een body met polkadots en voor een satijnen bustier met daaronder een broekje.

Dol op Britney

Stefano Gabbana en Domenico Dolce zijn in ieder geval zeer te spreken over hun samenwerking met Britney. "We houden van Britney en houden ervan om te dansen op haar nieuwe nummers! We kunnen niet wachten om het hele album te horen! Ze is altijd één van onze favoriete artiesten geweest,” lieten de heren weten.

Nou moet ik toegeven dat Dolce & Gabbana een goed stukje werk hebben afgeleverd. Want Britney ziet er perfect uit op de foto’s. Kortom, nu maar hopen dat ze binnenkort niet weer gezien wordt in een shabby outfit met bijpassende uitgezakte hairextensions.