Dior schermt winkel af met Lady Dior tas

Shoppen door mode modeblog


De Dior winkel aan 57th Street in New York wordt verbouwd. Om ervoor te zorgen dat de luxe winkelstraat niet al te ontsiert raakt heeft Dior de winkel op een bijzonder manier afgeschermd.

De Dior winkel op 57th Street heeft tijdelijk zijn deuren gesloten voor een grootscheepse verbouwing. Om ervoor te zogen dat het winkelend publiek niet al te veel last heeft van de verbouwing plaatste het modehuis een barricade voor de boetiek in de vorm van een enorme Lady Dior tas.

Op de enorme Lady Dior tas staat een tekst waaruit blijkt dat de winkel vanwege de verbouwing gesloten is. Maar ondanks de goed leesbare en duidelijke boodschap bleven klanten naar de winkel komen, liet een woordvoerder van Dior weten. Om teleurgestelde klanten te voorkomen heeft het modehuis nu een autoservice ingezet die klanten gratis naar de andere Dior boetiek op Madison Avenue brengt. Kijk dat noem ik nou nog eens service!

De Dior winkel op 57th Street wordt aankomende december heropend, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik stiekem hoop dat ze de enorme Lady Dior tas dan nog voor de gevel laten staan. Want winkelen in een levensgrote tas klinkt voor mij als een sprookje!