Chanel tassen winter 2010 - 2011

Tassen door mode modeblog


De Chanel tassen voor winter 2010 - 2011 zijn inmiddels gearriveerd. Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht zijn deze meer dan welkom. Want deze Chanel tassen zijn namelijk aangenaam mooi en warm!

Voor de presentatie van de van de Chanel winter 2010 – 2011 collectie liet Karl Lagerfeld het nodige ijs aanslepen, dit om zijn bontige creaties beter te laten uitkomen in de ijzige kou. Natuurlijk verwerkte Karl deze elementen ook in zijn Chanel tassen. Wat leidde tot een collectie uiteenlopend van praktische tassen tot creaties die alleen geschikt zijn voor extraverte dames.



Natuurlijk bevinden zich onder de Chanel tassen van deze winter een aantal klassiek modellen. Toch wil dat niet zeggen dat deze tassen niet voorzien zijn van een modern jasje! Zo is één van de flap bags uitgevoerd in glanzend sneeuwwit en een ander van fantasievol bontvelletje. Verder is er nog een klassiek wit tweed model en een bruin exemplaar gemaakt van oud ogend leer.



Naast het klassieke Chanel model bevat de tassencollectie ook verschillende schoudertassen. Zo is er een grote schoudertas, die iets weg heeft van de flip bag, waarvan het lijkt alsof de onderkant in een plas gesmolten ijs heeft gestaan en de tas hierdoor vuil is geworden. Een ander opvallend model is een zwart-witte bontschoudertas met rode accenten. De overige schoudertassen zijn wat rustiger en variëren van vierkante tot wat rondere modellen uitgevoerd in zwart, bruin of grijs kalfsleer.



Verder zijn er ook nog een aantal verbluffende avondtasjes. Het origineelste vind ik de ijsblokjes clutch, maar de clutch gemaakt van bruin tweed en bont is ook niet te versmaden. Naast deze twee is er ook een tas in zwart-wit bont, maar die is naar mijn mening iets te groot om als avondtas te gebruiken.


Tot slot bestaat deze Chanel tassencollectie uit een viertal zo geheten Outstanding Pieces. Bij het zien van deze prachtstukken moet zelfs een niet Chanel tassenfan toegeven dat Karl Lagerfeld een genie is. De vier klassieke Chanel tassen zijn gemaakt van alligator, python of pijlstaartrog en zijn werkelijk het neusje van de zalm.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.