Burberry collectie winter 2010

Designers door mode modeblog


Burberry komt voor winter 2010 met een collectie genaamd Burberry Winter Storms. Kortom de echte winter mag beginnen!

Mogen we deze winter weer weken lang leven in een witte wereld, dan worden we dit jaar warm gehouden door de stijlvolle Burberry winter 2010 collectie. Want de Winter Storms capsulelijn is perfect om de lage tempraturen mee te trotseren.

De Burberry wintercollectie bestaat voornamelijk uit zwarte items met daarop de bekende ruit en studs. Zo zijn er mooie trenchcoats, stoer bikerjacks, warme bontjasjes en gewatteerde jassen. Verder zijn er zwarte strakke broeken en wollen truien die door het gebruik van studs net even iets pittiger worden.

Maar het mooiste uit de collectie zijn toch wel de accessoires, alleen vraag ik me af of die een hevige winterstorm daadwerkelijk zullen overleven. De cashmere sjaals en de leren handschoenen zullen je zeker lekker warm houden, maar ik vermoed dat de Burberry paraplu er na een krachtige windvlaag toch iets minder florissant uitziet.

Natuurlijk weet Burberry ook dat wij in de wintermaanden niet zonder tas naar buiten gaan. Daarom creëerde het merk prachtige zwarte, metallic en zwart-wit geruite tassen, die wederom alle versierd zijn met studs. Uiteraard ontbreken bijpassende schoenen in de vorm van laarzen, sneakers en enkellaarsjes ook niet.

Je kunt de Burberry collectie voor winter 2010 hier online bestellen.